Workplace

Solipsis Summit 2023: Breng Teams-telefonie naar je werkplek

29-06-2023 | Solipsis

Delen via

In de moderne communicatiewereld is Teams telefonie een steeds belangrijker onderwerp geworden, omdat bedrijven en organisaties over de hele wereld het gebruiken om effectieve en efficiënte samenwerking te bevorderen.

Om aan deze groeiende behoefte tegemoet te komen, organiseerden Solipsis en T-Mobile een inspirerend Summit. Tijdens dit evenement kregen verschillende experts van Microsoft, T-Mobile en Solipsis de gelegenheid om te spreken over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Teams en Teams-telefonie. De aanwezigen werden geïnspireerd en verrast door de mogelijkheden en technische opties die werden gepresenteerd.

De dag begon met een inspirerend praatje van Peter Gijzenberg, manager van Partner Sales & IoT bij T-Mobile Nederland, waarin hij de rijke historie van T-Mobile Nederland besprak. Samen met Rob de Zwart van Techone benadrukte hij ook de voordelen van de samenwerking tussen beide partijen. Vervolgens nam Michel Bouwman, Teams specialist bij Microsoft, de goed gevulde zaal mee op een reis door de toekomst van Teams. De aanwezigen kregen een duidelijker beeld van wat er nog gaat komen en hoe Teams kan bijdragen aan de groei van een organisatie. Daarna bracht Joeri Dehing, Technology Lead bij Solipsis, ons in de diepte van totale communicatie met Teams als centrale hub.

Na een uitstekend georganiseerde lunch deelde Kelvin Anselmo van T-Mobile Nederland nog meer informatie over de op maat gemaakte oplossingen die T-Mobile biedt. De dag werd afgesloten door Sonny van Kranenburg, een inspirerende business- en campagnemarketeer bij FC Utrecht, die ons meenam in de digitale ontwikkelingen binnen en buiten het voetbalstadion.

Wij bedanken alle sprekers en de organisatie voor dit buitengewone evenement. Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Solipsis.

Meer weten?

Heb jij interesse in een vrijblijvend gesprek over het inzetten van Teams-telefonie binnen je organisatie?

Joeri Dehing

Ik kan precies die technische oplossingen bieden die jou en jouw bedrijf verder brengen.