Werkplek+

Waarom is een moderne desktop essentieel voor je

06-10-2021 | Solipsis

Delen via

Succes is afhankelijk van mensen. Managers beseffen maar al te goed dat mensen centraal staan bij het reilen en zeilen van hun bedrijf en dat die mensen de juiste tools moeten hebben om te kunnen innoveren en groeien. De implementatie van een moderne werkplek moet daarom niet alleen als een leuke optie worden gezien, maar de hoogste prioriteit krijgen.

De wereld verandert continu

Mensen zijn dol op hun apparatuur. Mobiele telefoons zijn ideaal voor communicatie en enkele taken onderweg. Om alle mogelijkheden van Office- of bedrijfsapplicaties te gebruiken, is een goed uitgeruste laptop of pc noodzakelijk. Met de juiste software en hardware met de juiste technische specificaties is het prettig werken, zonder vertragingen, uitval.

Verwachtingen van werknemers en klanten veranderen

Er vindt een verschuiving plaats van traditionele kantoren naar open fysieke omgevingen en op samenwerking gerichte netwerkomgevingen. Teamwork is cruciaal geworden voor de manier waarop we binnen en buiten de organisatie met elkaar samenwerken. Tegelijkertijd staan bedrijven voor de uitdaging om hun mensen en netwerken te beschermen in een complexere omgeving. Implementatie van de juiste technologie en tools voor werknemers om hen optimaal -waar dan ook- te laten werken, is een belangrijk onderdeel van de digitale transformatie. Dat is precies wat de moderne desktop biedt.

Wat is een moderne desktop?

Moderne apparaten ondersteunen aanraking, pen, spraak, gebaren en voice control en profiteren zo van de vele productiviteit- en beveiligingsfuncties in Windows 10/11. Ze starten sneller op, zijn veiliger, presteren beter, hebben een langere batterijduur en zijn goedkoper in onderhoud. Met de moderne desktop kunnen gebruikers op hun manier werken, eenvoudig, flexibel en mobiel. IT-professionals kunnen beveiliging en naleving van wet- en regelgeving instellen voor optimale productiviteit zonder compromissen.

Meer weten?

Heb jij interesse in een vrijblijvend gesprek over het inzetten van data bij je bedrijfsvoering?

Dirk Thijssen

Technology Lead

Gerelateerde items.