Waarom is werken bij Solipsis zo leuk?

02-03-2023 | Solipsis

Delen via

Solipsis is onderdeel van de Techone groep. Deze groep bestaat uit communicatie-, managed IT- en beveiligingsondernemingen die perfect bij elkaar passen, gepassioneerd zijn over wat ze doen en actief samenwerken om de beste klantenervaring te realiseren.

Binnen Solipsis werken wij voor mooie opdrachtgevers met zelfs internationale bekendheid. Bovenal werken we voor opdrachtgevers die goed zijn in wat ze doen. Deze organisaties verwachten kwaliteit, continuïteit en professionaliteit. Het is aan ons om daar dag in dag uit alles voor te geven. Het maakt ons trots dat we daar een bijdrage aan mogen leveren door IT te perfectioneren, zodat ook de medewerkers van onze opdrachtgevers elke dag naar volle tevredenheid en optimaal kunnen presteren.

Solipsis gaat samenwerken met Techone

Kom werken bij Solipsis

Solipsis is dé partner in de digitale transformatie. Wij ontzorgen onze klanten door het beheer van de IT-omgeving op ons te nemen. Dit doen wij met een team van creatieve, betrokken collega’s met kennis van zaken en een no-nonsense mentaliteit. Ons motto is Motion in IT. Dit typeert meteen ook onze dynamische werksfeer. Hoe dit zich verder uit? Als Microsoft-specialist besteden we veel tijd aan het opleiden en certificeren van onze medewerkers. Zo creëren we samen een loopbaan die helpt jouw ambities waar te maken. Wil je ook groeien in een fijn en professioneel team, met focus op jouw ontwikkeling? Maak dan kennis met Solipsis en vind jouw droombaan in de IT.

Solipsis is een open en eerlijk bedrijf

Binnen Solipsis krijg je veel vrijheid en heb je veel invloed op wat je doet en waar je jouw tijd aan besteed. Iets waar Rolf Kruitwagen veel waarde aan geeft. Zowel in je dagelijkse werk als bij het bepalen van je carrière pad. Wij geven je de ruimte om je te ontplooien. Ook krijg je de mogelijkheid om trainingen te volgen en certificeringen te behalen, waardoor je jezelf blijft verbeteren.

Een open en eerlijk bedrijf, waarbij het management heel makkelijk benaderbaar is. Daarmee maakt Solipsis als werkgever het verschil. Dit is niet alleen een mooie quote van Elmir Karcic, maar het betekent dus ook dat je gemakkelijk contact maakt met je collega’s. Bij Solipsis staan medewerkers centraal. We werken hard om succesvol te zijn en te blijven. Uiteraard is er ook met grote regelmaat tijd voor ontspanning en plezier, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Gedurende het jaar zijn er allerlei uitstapjes. Met het team, met heel Solipsis of zelfs met de gehele groep.

Meer weten?

Heb jij interesse in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van wat deze samenwerking voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

Gerelateerde items.