Waarom is werken bij Solipsis zo leuk?

10-11-2022 | Solipsis

Delen via

Solipsis is recentelijk onderdeel geworden van de Technone groep. Deze groep bestaat uit communicatie-, managed IT- en beveiligingsondernemingen die perfect bij elkaar passen, gepassioneerd zijn over wat ze doen en actief samenwerken om de beste klantenervaring te realiseren.

Binnen Solipsis werken wij voor mooie opdrachtgevers met zelfs internationale bekendheid. Bovenal werken we voor opdrachtgevers die goed zijn in wat ze doen. Deze organisaties verwachten kwaliteit, continuïteit en professionaliteit. Het is aan ons om daar dag in dag uit alles voor te geven. Het maakt ons trots dat we daar een bijdrage aan mogen leveren door IT te perfectioneren, zodat ook de medewerkers van onze opdrachtgevers elke dag naar volle tevredenheid en optimaal kunnen presteren.

Solipsis gaat samenwerken met Techone
Solipsis is een open en eerlijk bedrijf

Binnen Solipsis krijg je veel vrijheid en heb je veel invloed op wat je doet en waar je jouw tijd aan besteed. Iets waar Rolf Kruitwagen veel waarde aan geeft. Zowel in je dagelijkse werk als bij het bepalen van je carrière pad. Wij geven je de ruimte om je te ontplooien. Ook krijg je de mogelijkheid om trainingen te volgen en certificeringen te behalen, waardoor je jezelf blijft verbeteren.

Een open en eerlijk bedrijf, waarbij het management heel makkelijk benaderbaar is. Daarmee maakt Solipsis als werkgever het verschil. Dit is niet alleen een mooie quote van Elmir Karcic, maar het betekent dus ook dat je gemakkelijk contact maakt met je collega’s. Bij Solipsis staan medewerkers centraal. We werken hard om succesvol te zijn en te blijven. Uiteraard is er ook met grote regelmaat tijd voor ontspanning en plezier, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Gedurende het jaar zijn er allerlei uitstapjes. Met het team, met heel Solipsis of zelfs met de gehele groep.

Meer weten?

Heb jij interesse in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van wat deze samenwerking voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.