Solipsis kennissessies

Op dit moment werken medewerkers massaal vanuit huis. We werken via een digitale werkplek en overleggen en samenwerken doen we online of telefonisch. Lekker efficiënt, maar soms missen we het inhoudelijke sparren met klanten, partners en collega’s. Herkenbaar?

Wij nodigen u van harte uit om elkaar online te ontmoeten en kennis te delen!

Daarom organiseert Solipsis online kennissessies. Doel: kennis uitwisselen en vergroten door middel van interactieve sessies. We stellen steeds een ander actueel (IT) onderwerp centraal. Deze agenda vullen we constant aan, houd deze pagina én onze LinkedIn companypage dus goed in de gaten!

Agenda

Op dit moment staan er (nog) geen kennissessies gepland. Wilt u meer weten of advies over een bepaald onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op, dan plannen we een individuele (video)afspraak met u in.

Opzet

Onze experts zullen, soms in samenwerking met een kennispartner, de kennissessie starten met een inhoudelijke, interactieve presentatie. Daarna is er tijd voor al uw vragen. We organiseren de sessies met Microsoft Teams. Dat maakt het mogelijk om actief mee te doen aan de kennissessies.

Sessie gemist?

De volgende onderwerpen zijn aan bod gekomen in eerdere kennissessies. Heeft u deze gemist, maar zijn ze wél interessant voor u? Neem dan gerust contact met ons op. We plannen graag een individuele of inhouse kennissessie voor u in!

  • Productief en veilig thuiswerken
  • Effectief online werken en vergaderen
  • De digitale werkplek – van de basis naar intelligent workspace
  • Windows Virtual Desktop cloud oplossing & de moderne workflow
  • Strategie en visie Microsoft op de werkplek – gastspreker Michel Bouman (expert Modern Workspace/Teams)

Aanmelden

Sluit kosteloos en geheel vrijblijvend aan bij één, meerdere of alle kennissessies! Vul het formulier hieronder in, dan ontvangt u per e-mail een bevestiging.

Schikt een datum niet, maar bent u wel geïnteresseerd in het onderwerp? Meld u dan toch aan, u ontvangt na afloop per e-mail de documentatie.

    Kennissessie

    Ik neem deel op: