• Home
  • Nieuws
  • Computron neemt Solipsis Managed Services over

Per 1 januari 2021 heeft IT-specialist Computron de IT-dienstverlener Solipsis Managed Services B.V. overgenomen. Met deze overname verstevigt Computron het huidige aanbod van IT-oplossingen met name ten aanzien van consultancy, werkplek-oplossingen, security, IT-infra, connectiviteit en IT-beheer.

“Het samengaan van beide organisaties brengt nog meer kennis en ervaring met zich mee en creëert een breder pallet aan IT-oplossingen en diensten. Hierdoor kunnen wij onze relaties nog beter van dienst zijn en ondersteunen bij hun digitale transformatie en de daarmee toenemende automatisering en informatisering binnen de organisaties”, stelt Koen Nicolasen, directeur Computron. “Deze overname past in onze strategie om ons portfolio te optimaliseren voor onze relaties.”

“Met Solipsis heeft Computron een sterke partner gevonden voor IT-consultancy en het onderhoud van IT-oplossingen. Bovendien sluiten de visie en strategie van beide partijen goed op elkaar aan, waardoor bestaande relaties verzekerd zijn van voortzetting van 24/7 adequate support en advies. De hoge Microsoft-status en de specialisten van Computron helpen onze relaties weer verder bij de transitie naar de nieuwe manier van werken”, aldus Wim Buitenhuis, directeur van Solipsis Managed Services.

Door deze overname ontstaat er een nieuwe, innovatieve IT-onderneming met een jaarlijkse omzet van circa €10 miljoen. Samen zullen we vanuit het kantoor in Zaltbommel al onze relaties blijven ondersteunen en inspireren.

Over Computron

Computron, opgericht in 1974, biedt diensten aan op het gebied van de moderne werkplek, business consultancy en cloudcoaching. Samen ambities realiseren door sneller in te spelen op veranderingen. Gewoontes doorbreken met de inzet van innovatieve en data-driven IT. Bij Computron zijn we gericht op de gehele keten en hebben we altijd oog voor persoonlijk contact. Meer informatie: www.computron.nl

Over Solipsis

Solipsis is een professionele IT-organisatie met een uitgebreid pakket van diensten en producten. Wensen worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden. Meer informatie: www.solipsis.nl

Meer informatie over de overname? Lees dan verder op de vragen & antwoorden-pagina.