Over ons

Ongestoord kunnen werken, overal en altijd. Solipsis Managed Services faciliteert dit al sinds 1984 voor haar klanten. IT is sterk medebepalend voor het succes van uw organisatie. IT moet niet alleen ondersteunen, maar is steeds meer onmisbaar in de dagelijkse bedrijfsvoering. Klanten en gebruikers staan centraal. Als klantgericht en resultaatgedreven dienstverlener helpt Solipsis u graag bij de ontwikkeling en uitvoering van een doordacht IT-beleid. Een beleid dat  volledig aansluit bij uw wensen en ideeën van nu. Een beleid dat ook volop ruimte biedt om uw IT-omgeving te transformeren wanneer nieuwe markt- of bedrijfsscenario’s daar om vragen. Op die manier bent u blijvend verzekerd van het comfort van een maximale bedrijfszekerheid, hogere efficiency en lagere kosten.

Wij bieden u een uitgebreid pakket van diensten en oplossingen aan.

Onze visie

IT is meer en meer een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering en is in sommige gevallen zelfs leidend. De complexiteit van samenhangende systemen en het gebruik en de beveiliging hiervan maakt dat professionaliteit en expertise is vereist voor het inrichten en beheren van een goed draaiende IT organisatie. Solipsis is met onze jarenlange ervaring voor onze klanten de professionele IT-expert, zodat de klant zich volledig kan focussen op waar het echt om draait: de business.

Onze missie

Solipsis - Think first

Onze missie is het bieden van zorgeloze IT met een meerwaarde voor onze klanten. Zorgeloos, zodat u zich kunt focussen op uw business. Oftewel: Comfort Class in IT. Een meerwaarde, omdat Solipsis staat voor IT op maat, precies afgestemd op uw organisatie en processen. Die willen we dus eerst doorgronden, vóórdat we voor uw organisatie aan de slag gaan. Think first, noemen wij dat. Daar is onze werkwijze geheel op aangepast, hier leest u er meer over.

ISO 27001 gecertificeerd

ISO 27001 gecertificeerd

Met het ISO 27001 certificaat toont Solipsis objectief aan dat wij voldoen aan de internationale standaard voor informatiebeveiliging en dat er voorzorgsmaatregelen zijn genomen om gevoelige informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking.

ISAE 3402 gecertificeerd

ISAE 3402 gecertificeerd

De ISAE 3402 certificering is een internationale standaard voor de beheersing van uitbesteding. Solipsis toont met dit keurmerk aan dat de dienstverlening op een zorgvuldige manier wordt uitgevoerd en laat zien hoe wij omgaan met processen op het gebied van onder andere risicomanagement, informatiebeveiliging en anti-fraude.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over ons en over wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom! Neem vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag.

    Neem contact met mij op.