De Solipsis-werkplek: altijd en overal veilig werken

Altijd en overal kunnen werken, samen met anderen, op een veilige manier en volledig afgestemd op uw functie. Solipsis maakt dit mogelijk met de Solipsis Werkplek. Met deze werkplek zijn uw applicaties en informatie beschikbaar waar en wanneer u dat wenst. En de veiligheid? Die is optimaal geregeld dankzij de intelligente beveiliging en monitoring van de security-instellingen.

Wat biedt de Solipsis Werkplek?

De Solipsis Werkplek is gebaseerd op Microsoft 365, wordt op maat geconfigureerd en biedt een aantal  waardevolle opties. U weet exact waar u aan toe bent dankzij een vast maandelijks bedrag per gebruiker. Heeft u regelmatig tijdelijke medewerkers in dienst? U kunt eenvoudig gebruikers toevoegen of verwijderen.

  • Gemak en snelheid: nieuwe functionaliteit is met één druk op de knop beschikbaar
  • Keuzevrijheid: zolang er een internetverbinding is, kunnen gebruikers met een verscheidenheid aan devices (samen)werken
  • Functionaliteit: u beschikt altijd over de laatste versies van Windows en applicaties. Ook is alle data en informatie altijd en overal beschikbaar
  • Identiteit en veiligheid: één zakelijke identiteit voor alle applicaties betekent dat gebruikers zich slechts één keer hoeven aan te melden om toegang tot alle applicaties en informatie te krijgen. Bescherming tegen bedreigingen en bescherming van de gegevens is prima geregeld met encryptie, multi-factor authenticatie en endpoint security.
Meer weten?

Wilt u goed anticiperen op veranderende behoeften van uw bedrijf en uw medewerkers en weten of de Solipsis Werkplek ook voor uw organisatie geschikt is? Download het leaflet voor meer informatie of neem contact op.

download leaflet