Wat kan je verwachten?

Net als jij willen wij een weloverwogen keuze maken en hechten we waarde aan een goed en persoonlijk proces. We willen immers beiden zeker zijn van een goede keuze om met elkaar te gaan samenwerken. We communiceren graag open en snel. Hieronder een indruk van hoe een proces eruit ziet als we met elkaar in gesprek gaan.

De sollicitatieprocedure

In vier stappen naar succes

Eerste kennismaking

Tijdens de eerste kennismaking, vaak telefonisch of via videocall met de recruiter, checken we graag met je of Solipsis een organisatie is waar je graag zou willen werken en of jij bij ons past.

1e gesprek

Bij voorkeur face to face, maar dat hoeft niet altijd. We hebben graag meerdere gesprekken met je. Een 1e gesprek vindt plaats met jouw toekomstig manager en vaak iemand uit het team. Dit gesprek is om wat meer in te gaan op jouw kennis en ervaring, en jou de gelegenheid te geven alles over ons te weten te komen.

2e gesprek

Een 2e gesprek om nóg meer collega’s te leren kennen met wie je zal gaan samenwerken. We zijn een hecht team en hechten dus ook veel waarde aan een goede fit binnen de organisatie.

Aanbieding en onboarding

De laatste fase! Wanneer zowel jij als wij de gesprekken als positief hebben ervaren dan doen we je graag een aanbieding waar je volmondig “JA” tegen kan zeggen en starten we de onboarding.

Veel gestelde vragen

VRAAG #1

Hoe ziet mijn ontwikkelpad eruit?

Binnen Solipsis helpen we je graag jezelf te ontwikkelen. Zo krijg je alle gelegenheid tot het volgen van interne en externe cursussen en trainen jouw collega’s je ‘on the job’. We willen niet dat je stil staat, we willen dat jij vooruitgaat. Motion in IT, noemen we dat bij Solipsis.

VRAAG #2

Moet ik in mijn eigen tijd studeren?

Wij bieden een hybride leeromgeving. Door klassikale sessie te faciliteren krijg je de gelegenheid om overdag tijdens werkuren te studeren. Zo maken we leren weer leuk!

VRAAG #3

Kan ik klassikaal en/of online studeren?

Jazeker! Ons Solipsis Academy is een fijn, gebruiksvriendelijk platform (gebaseerd op Studytube) waarmee je makkelijk cursussen en content kunt uitzoeken die aansluiten bij jouw behoeften. Kies cursussen uit die passen bij jouw ideale manier van leren: klassikaal, online, technische skills maar ook andere vaardigheden, zoals communicatie en samenwerken.

VRAAG #4

Mag ik thuiswerken bij Solipsis?

Thuiswerken behoort zeker tot de mogelijkheden, hierbij hanteren we de stelregel 40% thuis en 60% op kantoor of bij de klant. Voor de gezelligheid komen onze collega’s graag naar kantoor, maar ook voor een lekkere lunch in het Solipsis Café of een potje tafeltennis.

Kom in contact met onze HR Adviseur