• Home
  • Over werken bij Solipsis
Onze cultuur

Bij Solipsis werken we met een team van gemotiveerde specialisten vanuit Zaltbommel. Ons motto Comfort Class in IT houdt in dat we onze klanten een ontspannen gevoel over hun IT willen geven. Terwijl de klant zich richt op de core-business nemen wij alle zorg uit handen rond de IT. Om dit te bereiken werken we met een team betrokken collega’s met kennis van zaken en een no-nonsens mentaliteit. De lijnen zijn kort waardoor we flexibel kunnen zijn en werken met een persoonlijke aanpak. Een essentieel onderdeel binnen Solipsis is het verder ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden, haal het beste uit jezelf!

Bijeenkomsten

Bij Solipsis vinden we aandacht voor onze collega’s en betrokkenheid bij de organisatie belangrijk. Ieder kwartaal organiseren we een bijeenkomst met steeds een andere invulling. Zo worden de collega’s tijdens de eerste bijeenkomst van het jaar bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en is er ruimte voor een hapje en een drankje.

De tweede bijeenkomst is een familie- of partnerbijeenkomst. Er wordt ieder jaar een leuk uitje georganiseerd. In het najaar organiseren we een Arbo bijeenkomst, bijvoorbeeld in het kader van teambuilding.

Tot slot organiseren we in december een kerstbijeenkomst. Tijdens een heerlijk diner is er tijd om bij te praten en uiteraard een kerstpakket in ontvangst te nemen!

Arbeidsvoorwaarden

Wij als organisatie waarderen onze collega’s en bieden hen graag goede voorwaarden. Denk hierbij aan een goed salaris, een fijne werksfeer en gezamenlijke kennissessies. Daarnaast ontvang je 9% vakantiegeld, een onkostenvergoeding, een pensioenregeling, 25 vakantiedagen, korting op je zorgverzekering en kun je sporten via een bedrijfsfitnessregeling. Ook behoort een leaseauto tot de arbeidsvoorwaarden wanneer je een mobiele functie vervuld.

Bij Solipsis vinden we de juiste balans tussen werk, persoonlijke ontwikkeling en vrije tijd belangrijk. Zo kom je niet stil te staan in jouw ontwikkeling en krijg je alle ruimte om door te groeien binnen je functie. Samen met je leidinggevende bespreek je regelmatig je ontwikkeling. Twee keer per jaar vindt er een gesprek plaats om de voortgang van je persoonlijk ontwikkelingsplan te bespreken en op het einde van het jaar ontvang je een beoordeling.


 

Sollicitatieprocedure:

Sollicitatie

Sollicitatie

Je cv wordt intern beoordeeld. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een terugkoppeling.

Kennismaking

Kennismaking

Ben jij degene die we zoeken? We nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee om kennis te maken.

Evaluatie

Evaluatie

De volgende werkdag nemen we contact met je op en horen we graag hoe jij de gesprekken hebt ervaren.

Vervolggesprekken

Vervolggesprekken

We zijn allemaal enthousiast! Je wordt uitgenodigd voor een gesprek met een directe collega en een collega van de afdeling HRM.

Assessment

Assessment

Eventueel volgt er een assessment om je expertise te laten zien.

Aanbieding

Aanbieding

Zowel jij als wij hebben er een goed gevoel over; je ontvangt een mooie aanbieding.

Welkom!

Welkom!

We heten je van harte welkom!