• Home
  • Valentijn – Consultant
 

Valentijn
consultant

“Een professionele organisatie met kwalitatief overtuigende dienstverlening, precies waar ik zelf ook voor sta.”

Sinds 2010 ben ik consultant systeemontwikkeling en systeembeheer bij Solipsis Managed Services.

De Solipsisgroep is een professionele organisatie met een kwalitatief overtuigende dienstverlening, precies waar ik zelf ook voor sta. Eén van de mooie en uitdagende mogelijkheden die de Solipsisgroep je kan bieden is een grote vrijheid in je functioneren. Dit gaat uiteraard ook gepaard met een hoge mate van verantwoordelijkheid. De kwartaalbijeenkomsten en maandelijkse vrijdagmiddagborrel bieden een goede gelegenheid om in een gezellige sfeer in contact te blijven met je collega’s.

De werkdruk kan bij projecten of een oplevering bij een klant soms flink oplopen. Door efficiënt te werken en te plannen, de taken goed te verdelen en te prioritiseren voorkomen we dat er structureel overuren gemaakt hoeven te worden. Flexibele en behulpzame collega’s zorgen ervoor dat je er nooit alleen voor staat.

Een essentieel onderdeel van het werknemerschap bij de Solipsisgroep is het verder ontwikkelen van de persoonlijke vaardigheden en het vooraan blijven lopen qua vakkennis. De Solipsisgroep stimuleert dit in de vorm van een studieregeling. Het geeft veel voldoening wanneer een klant na een succesvol implementatietraject tevreden stelt: “Een jaar geleden had ik hier alleen maar van kunnen dromen!”