Zeker+

Bescherm jouw bedrijf met Phishing Simulaties

12-06-2024 | Solipsis

Delen via

Phishing is een van de meest voorkomende en gevaarlijke vormen van cyberaanvallen. Het kan leiden tot ernstige beveiligingsinbreuken en financiële schade. Bij Solipsis begrijpen we dat bewustwording en training van werknemers essentieel zijn om deze dreiging tegen te gaan. Onze phishing simulaties zijn ontworpen om jouw team te wapenen tegen deze gevaren en een sterke beveiligingscultuur te creëren.

Wat zijn Phishing Simulaties?

Phishing simulaties zijn gecontroleerde oefeningen waarbij werknemers worden blootgesteld aan realistische phishing-aanvallen. Het doel is om hen te leren de tekenen van dergelijke aanvallen te herkennen en er op de juiste manier op te reageren. Deze praktijkervaring is cruciaal voor het opbouwen van een cultuur van waakzaamheid en kan aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van het risico dat werknemers onbewust bijdragen aan beveiligingsinbreuken. De voordelen van Phishing Simulaties zijn:

Bewustwording verhogen

Door regelmatige simulaties blijven medewerkers alert op verdachte e-mails en links, wat de kans op succesvolle phishing-aanvallen vermindert.

Praktijkervaring

Werknemers krijgen de kans om in een veilige omgeving te leren hoe ze phishing-aanvallen kunnen herkennen en afweren, wat hun zelfvertrouwen vergroot en hun respons verbetert.

Cultuur van waakzaamheid

Simulaties helpen bij het creëren van een beveiligingsgerichte mindset binnen het bedrijf, wat leidt tot een algeheel hogere beveiligingsstandaard.

Phishing Simulaties als onderdeel van Zeker+

Onze phishing simulaties maken deel uit van onze bredere beveiligingsoplossing Zeker+. Dit uitgebreide securityportfolio biedt bedrijven van elke omvang de tools en expertise om zich te beschermen tegen een breed scala aan cyberdreigingen.

Cybersecurity Escape Room: Leer en bescherm

Om de bewustwording en weerbaarheid van jouw team verder te vergroten, organiseren we op 5 september 2024 een unieke Cybersecurity Escape Room sessie. Dit evenement is ontworpen om jouw team in een interactieve en uitdagende omgeving te trainen in het herkennen en voorkomen van cyberaanvallen.

Wat kun je verwachten?

  • Realistische phishing-simulaties
  • Praktische opdrachten over phishing, privacy, social engineering en ransomware
  • Nabespreking met een cybersecurity-expert

Beveilig jouw succes met Zeker+ en ervaar de kracht van geavanceerde IT-beveiliging. Samen creëren we een veilige en veerkrachtige toekomst voor jouw bedrijf.