Zeker+

Mis het niet: De Solipsis Cybersecurity Escape Room

12-06-2024 | Solipsis

Delen via

In de snel evoluerende digitale wereld is het cruciaal voor bedrijven om voorbereid te zijn op de dreigingen van cyberaanvallen. Bij Solipsis begrijpen we dat effectieve beveiliging begint met bewustwording en training. Daarom organiseren we op 5 september 2024 een uniek evenement: de Solipsis Cybersecurity Escape Room. Dit is een must-attend event voor elke ondernemer die zijn bedrijf wil beschermen en zijn team wil versterken. Waarom Deelnemen aan de Cybersecurity Escape Room?

Unieke leerervaring

Onze Cybersecurity Escape Room biedt een interactieve en realistische leeromgeving waar jouw team wordt blootgesteld aan de meest voorkomende cyberdreigingen. Dit is een kans om te leren door te doen en praktijkervaring op te doen in een veilige setting.

Verhoogde bewustwording

Door deel te nemen aan de escape room zullen jouw medewerkers beter begrijpen hoe ze cyberaanvallen kunnen herkennen en voorkomen. Dit verhoogt hun waakzaamheid en verkleint de kans op succesvolle aanvallen.

Teambuilding en cultuur van veiligheid

Naast het trainen van specifieke vaardigheden, bevordert de escape room ook de samenwerking en communicatie binnen je team. Dit draagt bij aan een sterke cultuur van veiligheid binnen jouw organisatie.

Wat kun je verwachten?

  1. Realistische phishing simulaties
  2. Interactieve uitdagingen
  3. Nabespreking met experts

Na het spel volgt een nabespreking met een cybersecurity-expert om de ervaringen te bespreken en te leren van de gemaakte keuzes.

Verhoog jouw beveiliging met Zeker+

Onze Cybersecurity Escape Room is onderdeel van onze bredere beveiligingspropositie Zeker+. Wil je jouw bedrijf beschermen tegen cyberdreigingen en deelnemen aan deze unieke ervaring? Klik op de onderstaande link voor meer informatie en om je in te schrijven.

Beveilig jouw succes met Zeker+ en ervaar de kracht van geavanceerde IT-beveiliging. Samen creëren we een veilige en veerkrachtige toekomst voor jouw bedrijf.