Zeker+

Verhoog jouw bedrijfsbeveiliging met Security Awareness Trainingen

12-06-2024 | Solipsis

Delen via

In de huidige digitale wereld vormen medewerkers vaak de eerste verdedigingslinie tegen cyberdreigingen. Het is daarom van cruciaal belang dat zij zich bewust zijn van de potentiële risico’s en weten hoe ze deze kunnen voorkomen. Solipsis biedt uitgebreide Security Awareness trainingen die jouw team wapenen tegen de gevaren van cyberaanvallen en bijdragen aan een cultuur van veiligheid binnen jouw organisatie.

Wat zijn Security Awareness Trainingen?

Security Awareness trainingen zijn programma’s die zijn ontworpen om medewerkers te onderwijzen over de nieuwste cyberdreigingen en hoe ze deze kunnen herkennen en voorkomen. Deze trainingen omvatten verschillende aspecten van cybersecurity, van het identificeren van phishing-aanvallen tot het begrijpen van best practices voor wachtwoordbeheer en het veilig omgaan met gevoelige informatie.

Bewustwording verhogen

Onze trainingen helpen medewerkers om bewust te worden van de verschillende soorten cyberdreigingen en de impact die deze kunnen hebben op het bedrijf.

Praktische vaardigheden

Deelnemers leren praktische vaardigheden die ze kunnen toepassen om hun dagelijkse werkzaamheden veiliger te maken, zoals het herkennen van verdachte e-mails en het gebruik van sterke wachtwoorden.

Cultuur van veiligheid

Door regelmatig trainingen te geven, creëer je een cultuur van veiligheid waarin medewerkers constant alert zijn op potentiële bedreigingen en weten hoe ze daarop moeten reageren.

Security Awareness Trainingen als onderdeel van Zeker+

Onze Security Awareness trainingen zijn een essentieel onderdeel van onze bredere beveiligingsoplossing Zeker+. Dit uitgebreide securityportfolio biedt bedrijven van elke omvang de tools en expertise om zich te beschermen tegen een breed scala aan cyberdreigingen.

Cybersecurity Escape Room: Leer en bescherm

Om de bewustwording en weerbaarheid van jouw team verder te vergroten, organiseren we op 5 september 2024 een unieke Cybersecurity Escape Room sessie. Dit evenement is ontworpen om jouw team in een interactieve en uitdagende omgeving te trainen in het herkennen en voorkomen van cyberaanvallen.

Wat kun je verwachten?

  • Realistische phishing-simulaties
  • Praktische opdrachten over phishing, privacy, social engineering en ransomware
  • Nabespreking met een cybersecurity-expert

Beveilig jouw succes met Zeker+ en ervaar de kracht van geavanceerde IT-beveiliging. Samen creëren we een veilige en veerkrachtige toekomst voor jouw bedrijf.