Zeker+

Bescherm jouw bedrijf met Security Diensten van Solipsis

12-06-2024 | Solipsis

Delen via

In een tijd waarin cyberdreigingen steeds complexer en talrijker worden, is het essentieel om jouw bedrijf te voorzien van een betrouwbare en allesomvattende beveiligingsoplossing. Solipsis biedt met Zeker+ een uitgebreid securityportfolio dat bedrijven van elke omvang helpt om hun IT-infrastructuur en bedrijfsdata te beschermen.

Hoe ondersteunen wij jouw security?

Bij Solipsis bieden we een breed scala aan diensten om jouw organisatie te beveiligen tegen cyberaanvallen. Hier zijn enkele van onze belangrijkste diensten:

Phishing simulaties

Een van de meest effectieve manieren om jouw werknemers bewust te maken van de gevaren van phishing is door middel van phishing simulaties. Deze simulaties zijn ontworpen om werknemers in een gecontroleerde omgeving bloot te stellen aan realistische phishing-aanvallen. Hierdoor leren ze de tekenen van dergelijke aanvallen te herkennen en er correct op te reageren. Deze praktijkervaring is cruciaal voor het opbouwen van een cultuur van waakzaamheid en kan aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van het risico op beveiligingsinbreuken.

Nulmetingen van kwetsbaarheden

Onze nulmetingen geven inzicht in de huidige beveiligingsstatus van jouw IT-infrastructuur. Door kwetsbaarheden in kaart te brengen, kunnen we gerichte verbeteringen doorvoeren om jouw beveiliging te versterken.

Pentests

Met penetratietesten (pentests) beoordelen we de weerbaarheid van jouw systemen tegen cyberaanvallen. We simuleren aanvallen om te ontdekken waar de zwakke plekken kunnen zitten, zodat we deze verhelpen voordat kwaadwillenden er misbruik van maken.

Security awareness trainingen

Bewustwording is een van de belangrijkste aspecten van cybersecurity. Onze trainingen zorgen ervoor dat jouw medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwste dreigingen en weten hoe ze deze kunnen voorkomen.

Security diensten uit het Threadstone portfolio

Door gebruik te maken van de diensten uit het Threadstone portfolio, versterken we niet alleen de technologische aspecten van jouw beveiliging, maar pakken we ook het menselijke element aan.

Cybersecurity Escape Room: Leer en bescherm

Om de bewustwording en weerbaarheid van jouw team verder te vergroten, organiseren we op 5 september 2024 een unieke Cybersecurity Escape Room sessie. Dit evenement is ontworpen om jouw team in een interactieve en uitdagende omgeving te trainen in het herkennen en voorkomen van cyberaanvallen.

Wat kun je verwachten?

  • Realistische phishing-simulaties
  • Praktische opdrachten over phishing, privacy, social engineering en ransomware
  • Nabespreking met een cybersecurity-expert

Beveilig jouw succes met Zeker+ en ervaar de kracht van geavanceerde IT-beveiliging. Samen creëren we een veilige en veerkrachtige toekomst voor jouw bedrijf.