Zeker+

Beveilig jouw bedrijf met Zeker+

12-06-2024 | Solipsis

Delen via

In de dynamische wereld van IT is cybersecurity een absolute noodzaak geworden. Bij Solipsis begrijpen we dat ondernemers behoefte hebben aan betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen om hun bedrijven te beschermen tegen de steeds groter wordende dreigingen van cyberaanvallen. Daarvoor hebben wij Zeker+, onze allesomvattende securityoplossing ontworpen voor bedrijven van elke omvang.

Wat is Zeker+

Zeker+ is meer dan alleen een beveiligingsoplossing. Het is een uitgebreid pakket aan producten, diensten en expertise om jouw organisatie te beschermen tegen cyberaanvallen. Met Zeker+ kun je rekenen op voortdurende optimalisatie door continue monitoring, op maat gemaakte beveiligingsrichtlijnen en regelmatige audits. Dit garandeert dat jouw bedrijf altijd voldoet aan de nieuwste beveiligingsnormen.

De Voordelen van Zeker+

  • Voortdurende Monitoring: Onze experts houden je IT-infrastructuur constant in de gaten, zodat je altijd beschermd bent tegen de nieuwste bedreigingen.
  • Phishing Simulaties en Training: We verhogen het bewustzijn en de weerbaarheid van je werknemers tegen cyberaanvallen door middel van realistische phishing simulaties en uitgebreide trainingen.
  • Robuuste Back-up en Disaster Recovery Services: Met oplossingen zoals Acronis en Datto BCDR ben je verzekerd van een snelle en efficiënte herstelprocedure na incidenten.

Waarom kies je voor Zeker+

Door te kiezen voor Zeker+ minimaliseer je de kans op cyberaanvallen, voldoe je aan relevante wet- en regelgeving, bescherm je de bedrijfscontinuïteit en behoud je een goede reputatie.

Cybersecurity Escape Room: Leer en bescherm

Op 5 september 2024 organiseren we een unieke Cybersecurity Escape Room sessie. Dit evenement is ontworpen om jouw team bewust te maken van de risico’s en gevaren van cyberaanvallen en hen te leren hoe ze deze kunnen herkennen en voorkomen. Het is een interactieve en uitdagende manier om veiligheidsprotocollen en best practices in de praktijk te brengen.

Wat kun je verwachten?

  • Realistische phishing-simulaties
  • Praktische opdrachten over phishing, privacy, social engineering en ransomware
  • Nabespreking met een cybersecurity-expert

Technologie kan ondersteunen, maar je mensen komen eerst

Je hebt nu gezien hoe technologie kan bijdragen aan het beschermen van gevoelige gegevens. Niettemin blijft de adoptie van een cultuur waarin teams begrijpen waarom ze alert moeten zijn bij het omgaan met gevoelige gegevens van cruciaal belang. De meeste datalekken ontstaan namelijk door menselijke fouten, eerder dan door kwaadwillende acties. Hoewel technologie kan helpen bij het creëren van een veilig kader voor de gevoelige gegevens van je organisatie, zullen je mensen en processen altijd de kern van de oplossing vormen.

Beveilig jouw succes met Zeker+ en ervaar de kracht van geavanceerde IT-beveiliging. Samen creëren we een veilige en veerkrachtige toekomst voor jouw bedrijf.